ДЕТСКОТО РАДИО РИНГИШПИЛ ИМА ПОТРЕБА ОД ДЕЦА СПИКЕРИ ДО 14 ГОДИШНА ВОЗРАСТ. БИДИ ДЕЛ ОД НАШИОТ ТИМ И ПРИЈАВИ СЕ ВЕДНАШ! ТЕ ОЧЕКУВАМЕ!

ocean.jpg
ZLATEN ELEC PNG.png
ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА ДЕТСКИОТ ВЕБСАЈТ
РИНГИШПИЛ

CREATIVITY PRODUCTION

1/2
1/2

слушај во живо

Испрати ни порака

благодариме за пораката

СЛЕДЕТЕ НЕ